Λίγα λόγια για εμάς

Αγαπητοί μας φίλοι,

Έχουν περάσει σχεδόν δύο και πλέον δεκαετίες από τότε που μπήκαν οι βάσεις για δημιουργία της εταιρίας Ε. Βυνιχάκης & Σια ΟΕ. Το 1994, έγιναν τα πρώτα βήματα και από τότε μέχρι σήμερα η διαρκής προσπάθεια και αναζήτηση για την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας αποτελούν τον πυρήνα της φιλοσοφίας μας.

Τα αξιόπιστα  και υψηλής ποιότητας μηχανήματα και εξοπλισμός από τους μεγαλύτερους οίκους μηχανημάτων του εξωτικού, οι  νέες τεχνολογικές εξελίξεις και οι καινοτόμες ιδέες είναι απαραίτητα συστατικά βάση των οποίων μελετάμε και αναπτύσσουμε ανταγωνιστικές λύσεις εξοπλισμού για κάθε παραγωγική ανάγκη του επαγγελματία.

Η πολυετής μας πορεία περιλαμβάνει επιτυχημένες συνεργασίες με πλήθος επιχειρήσεων σε όλη την Κρήτη αλλά και όχι μόνο που εμπιστεύονται την συνέπεια και τον επαγγελματισμό, χαρακτηριστικά που κατά την διάρκεια των ετών έχουν ταυτιστεί με την  δουλειάς μας.

Παρά το γεγονός της συνεχόμενης εξέλιξης, δεν σταματάμε ποτέ να ευαισθητοποιούμαστε, να ενημερωνόμαστε και να φροντίζουμε για τις ανάγκες του επαγγελματία διατηρώντας πάντοτε μια φιλική και άμεση σχέση.

Ευχαριστούμε & συνεχίζουμε

Οι συνεργασίες μας

Εδώ μπορείτε να δείτε ορισμένες από τις πολυετείς και επιτυχημένες συνεργασίες μας με τους μεγαλύτερους οίκους μηχανημάτων και εξοπλισμού

LET’S GO SOCIAL!