ΚΡΗΤΩΝ ΑΡΤΟΣ

Περιγραφή Project

Με ένα Αυτόματο Tunnel Φούρνο – Ξηραντήριο  της ΕΛΙΝ εξοπλίσαμε στα μέσα Σεπτεμβρίου το εργοστάσιο της ΚΡΗΤΩΝ ΑΡΤΟΣ στο Ηράκλειο. Το tunnel  έχει 7μετρα μήκος και έχει τη δυνατότητα να ψήνει ή και ξηραίνει προϊόντα σε δυο σειρές 6 καροτσιών.

Τα 12 καρότσια προϊόντος  οδηγούνται διάμεσου του tunnel  με ρυθμιζόμενη ταχύτητα  μέσω του Αυτομάτου Συστήματος  Προώθησης  των καροτσιών προς την έξοδο.

Οι δύο ζώνες ψησίματος – ξήρανσης με δυνατότητα ρύθμισης της θερμοκρασίας και με δυνατότητα ρύθμισης διαφοράς θερμοκρασίας μεταξύ τους 60ο – 70 οC όποτε αυτό είναι επιθυμητό καθώς και οι τρεις ανοξείδωτες τουρμπίνες υψηλής πίεσης και ρυθμιζόμενης ταχύτητας για τον κάθε εναλλάκτη για την ομοιόμορφη παροχή, κατανομή και κυκλοφορία του θερμού αέρα μέσα στο τούνελ επιτυγχάνουν απόλυτη ομοιομορφία ψησίματος καθώς και ξήρανσης των προϊόντων.

Ενώ παράλληλα η πλήρως αυτόματη λειτουργία του tunnel από τον χρήστη γίνεται μέσω των ρυθμιζόμενων inverters μέσω PLC και Οθόνη Αφής με δυνατότητα αποθήκευσης προγραμμάτων ψησίματος ή ξήρανσης .

Project Info

Ημερομηνία Project: 09/2018

Διέυθυνση Project: Θέση «Άµµος» Καλλιθέα, Ν.Αλικαρνασός,  Ηράκλειο

LET’S GO SOCIAL!