“ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ-ΓΕΥΣΕΙΣ”

Περιγραφή Project

Πρόσφατα εξοπλίσαμε την μονάδα παραγωγής  των άρτο-ζαχαροπλαστείων «Κρητικός Φούρνος – Γεύσεις» στα Πεζά με δυο Σουηδικούς Περιστροφικούς Φούρνους Πετρελαίου V41 Eco+ της  Sveba Dahlen.

Χάρη στo IBS (Increased Baking Surface) σύστημα εναλλασσόμενης περιστροφής του καροτσιού που διαθέτουν το οποίο εξασφαλίζει την ιδία έκθεση θερμότητας σε ολόκληρο το καρότσι κατά την περιστροφή πετυχαίνοντας απόλυτη ομοιομορφία και τέλειο ψήσιμο.

Με το Πατενταρισμένο σύστημα ατμού CASCAD κατασκευασμένο από ράβδους αλουμινίου και ανοξείδωτου χάλυβα οι φούρνοι V41 εξασφαλίζουν μεγίστη καθαρότητα και ισχυρό  ατμό σε σύντομο χρόνο.

Εξοπλισμένοι με το ισχυρότατο σύστημα θέρμανσης και διανομής του θερμού αέρα βάση του οποίου η διαδικασία θέρμανσης γίνεται βάση της αρχής της αντίθετης ροής του αέρα. Ο αέρας συναντά τα προστατευμένα κανάλια καυσαερίων όπου σταδιακά θερμαίνεται πριν διανεμηθεί μέσα στο θάλαμο του φούρνου.

Τέλος χάρη στο SD TOUCH PANEL (οθόνη αφής)  που διαθέτουν οι φούρνοι η διαδικασία λειτουργίας και έψησης γίνεται ευκολότερη αφού εκτός το χειροκίνητο ψήσιμο, ο χρήστης μπορεί να ψήσει μέσω συνταγών εύκολα και γρήγορα με το πάτημα ενός κουμπιού ενώ χάρη στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα αυτομάτων εκκινήσεων οι φούρνοι V41 Eco+ μπορούν να ανοίγουν αυτόματα μόνοι τους και να προθερμαίνονται στην επιθυμητή θερμοκρασία.

Project Info

Ημερομηνία Project: 07/2017

Διέυθυνση Project: Πεζά, Ηρακλείου

LET’S GO SOCIAL!