8 Απριλίου, 2022

Προβολή & εμπορικότητα κατ/των εστίασης

KNOWHOW_CAT

Προβολή & εμπορικότητα καταστημάτων εστίασης

VINICHAKIS_PROFILE_PHOTO

VINICHAKIS TEAM

/ Απρ 08, 2022

Αν ψάχνετε για τις ιδανικές βιτρίνες αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, πρέπει πρώτα να κατανοήσετε την αξίαπου έχουν στην αύξηση των πωλήσεων και της κερδοφορίας σας. Είτε έχετε  μικρή ή μεγάλη επιχείρηση, μια ελκυστική βιτρίνα είναι ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος για να προσελκύσετε πελάτες και να τους δελεάσετε για να αγοράσουν τα προϊόντα σας. Επιπλέον, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αυξήσετε την προστιθέμενη αξία των λιανικών σας πωλήσεων, προτρέποντας τους πελάτες σας να αγοράσουν επιπλέον προϊόντα αποκλειστικά και μόνο με βάση την παρόρμηση.

BREAD FACTORY_19

#1 Ώθηση για αγορά

Τα περισσότερα καταστήματα food and beverage βασίζονται σε αυθόρμητες αγορές. Όσο πιο ελκυστικά εμφανίζονται το ψωμί ή τα γλυκά σας, τόσο πιο εύκολο είναι να πωλούνται ελαχιστοποιώντας τον κόπο σας, αυξάνοντας έτσι καθημερινά τις πωλήσεις σας, και επιτρέποντάς σας να εξελίσσετε συνεχώς νέα προϊόντα. Εμφανίζοντας μια ποικιλία από νοστιμιές στο μάτι των πελατών σας, τους δίνετε την ευκαιρία να δουν ακριβώς τι προσφέρετε προς πώληση, πριν κάνουν την επιλογή τους.

#2 Ακολουθώντας τους κανόνες 

Κάθε αρτοποιείο, ζαχαροπλαστείο, gelaterie ή snack-cafe πρέπει να ακολουθεί τα υγειονομικά πρότυπα για να εξασφαλίσει την ασφάλεια και την υγιεινή του καταστήματος. Η τοποθέτηση των προϊόντων σας σε κατάλληλες βιτρίνες και ψυγεία είναι ένας τέλειος τρόπος για να τα κρατήσετε διαχωρισμένα από το περιβάλλον του καταστήματος, και παράλληλα να είναι πλήρως προβολικά και «διαθέσιμα» στο οπτικό πεδίο των πελατών σας. Οι βιτρίνες πρέπει να διαθέτουν το κατάλληλο ύψος (ανά τύπο προϊόντος) για να παρέχουν άμεση θέα στα πιο εντυπωσιακά και νόστιμα προϊόντα σας. Αυτό είναι σύμφωνο με μια ακόμη στρατηγική ψυχολογίας του καταναλωτή, η οποία ενθαρρύνει την τοποθέτηση των προϊόντων σε τέτοια θέση μέσα στο κατάστημα προσφέροντας θέαμα που ενθαρρύνει τις πωλήσεις.

#3 Επιλέγοντας…

Ο σωστότερος τρόπος για να επιλέξετε την ιδανική βιτρίνα για προϊόντα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής είναι να προμηθευτείτε βιτρίνες φτιαγμένες αποκλειστικά για τις ανάγκες σας. Έτσι έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε επακριβώς τον τύπο και το μέγεθος των βιτρινών που χρειάζεστε ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας για αρίστη συντήρηση και μέγιστη προβολή και ανάδειξη των προϊόντων σας. Μια βιτρίνα δεν είναι απλά μια προθήκη για τα προϊόντα σας, είναι ένα από τα εργαλεία που θα κάνουν την επιχείρηση σας να ξεχωρίσει. Για αυτό και είναι σημαντικό η επιλογή της να καθορίζεται βάσει τριών παραγόντων: ποιότητα κατασκευής, σωστή λειτουργία και εμπορικότητα.

Ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλη ή μικρή είναι η επιχείρηση σας, η διαμόρφωση του ιδανικού περιβάλλοντος με τον κατάλληλο εξοπλισμό, βιτρίνες και ψυγεία μπορεί να βελτιώσει τις πωλήσεις σας, να σας διαφοροποιήσει από τον ανταγωνισμό και το σημαντικότερο όλων να σας βοηθήσει να φροντίζετε τους πελάτες σας προσφέροντας τους τα προϊόντα σας στις ιδανικές συνθήκες.

Το Shop Fitting-Merchandising είναι τεράστιο όπλο για τις πωλήσεις αρτοποιείων και ζαχαροπλαστείων, και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να έλκετε τους πελάτες σας προσφέροντας τους εμπειρία αγοράς και ωθώντας τους πάντα τόσο ήπια αλλά αποτελεσματικά προς μια επιπλέον αγορά.

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Blog, Know-How