Οι Συνεργασίες μας

Στην Ε. Βυνιχάκης & Σια ΟΕ πιστεύουμε στις συνέργεια και την υποστηρίζουμε γι αυτό και η εταιρία μας μετρά μακροχρόνιες και επιτυχημένες συνεργασίες κυρίως στο εξωτερικό αλλά και εντός της Ελλάδας.

Eτσι, με αυτό τον τρόπο μαθαίνουμε διαρκώς περισσότερα, εξελισσόμαστε και θέτουμε νέα στάνταρτς με τα οποία ανατροφοδωτούμε νέες μας δουλείες παράγοντας διαρκώς ποιοτικότερα αποτελέσματα, γινώμενοι και οι ίδιοι ανταγωνιστικότεροι λαμβάνοντας περισσότερα πλεονεκτήματα.

Δ. Αντωνόπουλος ΑΒΕΕ, Εξοπλισμός αρτοποιείων -ζαχαροπλαστείων-snack-cafe
logoElin_1

Από την αρχή σχεδόν της πολυετούς μας πορείας Αντιπροσωπεύουμε στην Κρήτη την  Δ. Αντωνόπουλος ΑΒΕΕ, μια εταιρία με ηγετική θέση στην Ελλάδα από το 1963 στον τομέα της μελέτης, του σχεδιασμού, και της κατασκευής εξοπλισμού επιχειρήσεων στον χώρο της εστίασης.

Επίσης, τα τελευταία χρόνια αντιπροσωπέυοντας στην Κρήτη την εταιρία Elin ΑΕ όπου μέσα από την πολυετή της εμπειρία, εξειδίκευση και τεχνογνωσία στον τομέα μελέτης και της κατασκευής αυτόματων γραμμών παραγωγής & μηχανημάτων επεξεργασίας τροφίμων, προσφέρουμε εξειδικευμένες λύσεις αυτοματισμού, τυποποίησης προϊόντος σε εργοστάσια και μονάδες παράγωγης τροφίμων.

Παράλληλα, στο πέρασμα των ετών έχουμε εξασφαλίσει συνεργασίες με ορισμένες από τις μεγαλύτερες εταιρίες στον τομέα της κατασκευής μηχανημάτων αρτοποιίας & ζαχαροπλαστικής όπως Sveba Dahlen, Glimek, Europa, Jac, Ram, Effedue, Irtech κ.α.

Εταιρίες leaders που οι καινοτομίες τους αποτελούν τον κεντρικό άξονα στην εξέλιξη του κλάδου δίνοντας πρωτοπόρες λύσεις στην διαχείριση των καθημερινών ζητημάτων των επαγγελματιών, αναπτύσσοντας αξιόπιστα μηχανήματα και εξοπλισμό σχεδιασμένο να ικανοποιεί τις υψηλές τους απαιτήσεις.

Sveba Dahlen-ο εφευρέτης του περιστροφικού φούρνου
ram
jac
europa
effedue
Glimek_logo_1

LET’S GO SOCIAL!