12 Σεπτεμβρίου, 2022

EFFEDUE – the Mixing Experience

KNOWHOW_CAT

EFFEDUE - the Mixing Experience

VINICHAKIS_PROFILE_PHOTO

VINICHAKIS TEAM

/ Σεπτ 12, 2022

2022_EFFEDUE_LOGO

Ιδρύθηκε το 1993 στην Ιταλία έπειτα από την τριάντα ετή εμπειρία του Silvano Fabris

και την πρωτοβουλία του γιου του Luca, η Effedue είναι σήμερα μια νέα, δυναμική εταιρεία ικανή να ικανοποιήσει όλες τις απαιτήσεις της αγοράς των ταχυζυμωτηρίων.

Χάρη στην τεχνογνωσία και την εξειδίκευση του προϊόντος, η Effedue έχει αναπτύξει την γκάμα της με μοντέλα ταχυζυμωτηρίων κατάλληλα για την ανάμειξη όλων των τύπων ζύμης. Η Effedue χάρη στην ολοκληρωμένη γκάμα καταλαμβάνει κεντρική θέση στην αγορά ταχυζυμωτηρίων, συνδυάζοντας μοντέρνο σχεδιασμό και την αξιοπιστία που προέρχεται από περισσότερα από τριάντα χρόνια εμπειρίας στον τομέα.

EFFEDUE - Ταχυζυμωτήρια Ιταλίας

Η δομή της εταιρείας και τα υψηλά επίπεδα παραγωγής (800 ταχυζυμωτήρια ετησίως) σημαίνει ότι επιτυγχάνεται μια σχέση ποιότητας / τιμής, η οποία είναι δύσκολη να βρεθεί. Η εξειδίκευση ενός προϊόντος συνδυαζόμενη με ένα συνεχιζόμενο πρόγραμμα έρευνας και ανάπτυξης επιτρέπει στην Effedue να έχει σύντομα χρονικά διαστήματα παράδοσης και υψηλά πρότυπα ποιότητας.

Τα ταχυζυμωτήρια της Effedue πωλούνται επιτυχώς σε περισσότερες από 40 χώρες, όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά και στην Αυστραλία, στις ΗΠΑ και το Μεξικό.

Η σειρά ταχυζυμωτηρίων της Effedue περιλαμβάνει μοντέλα  που μπορούν να καλύψουν ένα ευρύτατο φάσμα παραγωγικών αναγκών από μικρά εργαστήρια ως μεγάλες μονάδες. Πέρα από την απλή κατηγοριοποίηση τους σε ταχυζυμωτήρια με σταθερή λεκάνη, με αποσπώμενη ή και μοντέλα ταχυζυμωτηρίων με ανατροπή,  η σειρά των ταχυζυμωτήριων της Effedue διακρίνεται σε μοντέλα εξειδικευμένα για ανάμειξη σκληρών ζυμαριών με χαμηλή περιεκτικότητα σε υγρασία ή μεγάλα ποσοστά γλουτένης καθώς ταχυζυμωτήρια ειδικά σχεδιασμένα για ζυμάρια με μεγάλη περιεκτικότητα σε υγρασία.

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Blog, Know-How